INSCRIPCIONS

DISSABTE
25
MARÇ

El Gravel és una modalitat de ciclisme que neix de la necessitat de poder circular amb l’agilitat de la carretera també a les pistes de grava, d’aquesta manera s’eixamplen les opcions per dissenyar rutes fins a racons més remots dels que l’asfalt permet.

Sovint les “sortides” Gravel, són veritables aventures de descoberta del territori, ja que són rutes de prous quilòmetres per recórrer part d’un territori i el fet que no siguin competitives, permeten que els participants gaudeixin del recorregut sense pressa i gaudint dels paisatges. També són circuit amb sortida i arribada al mateix punt i amb avituallaments durant els recorregut. No van cronometrades.

Aquesta seria la primera cita del calendari, la primera prova del circuit de Gravel.

DISSABTE
16 MARÇ

UNA MANERA D’ENSENYAR ELS VALORS DE L’ESPORT I LA VIDA

Els planters de l’esport són el seu futur i l’actiu més important de la societat, així que a Ocisport llancem un nou circuit en el qual podran participar tant els nens i nenes que s’iniciïn i vulguin conèixer i formar part de la comunitat (en categoria OPEN), com les futures promeses que ja estan començant el seu recorregut (en categories PRO).

Ocisport Youth Academy arriba amb un circuit de BTT —la versió kids del circuit Super Cup— anomenat Super Cup Youth.

DISSABTE
16 MARÇ

Un circuit que puntúa per a la Copa Catalana Internacional BTT amb una puntuació superior a la resta de proves. És exclusiu per a les categories Élite, Sub 23 i Junior i comptarà amb una classificació específica. 

Es tracta del circuit d’XCO més prestigiós del Sud d’Europa i que al costat del de la Copa Catalana Internacional BTT un dels que més punts UCI reparteix arreu del món.

DIUMENGE
17 MARÇ

La seva filosofia és oferir recorreguts atractius per comptar amb corredors capdavanters però accessibles per bikers que s’inicien en l’esport. Gràcies a un conjunt de seus consolidades que generen uns traçats divertits per a tots els seus participants.

En aquesta seu hi ha uns trams de pistes i corriols en els que els participants coneixeran un paradís de la BTT.

Són 3 sortides: la primera la de la distància llarga, amb 60 km, amb 5 minuts de diferència sortirien els participants de la cursa curta , uns 40 km, i finalment seguin un tram del mateix recorregut, es donaria sortida a la Pedalada Popular accessible per a tots els publics.

DIUMENGE
17 MARÇ

PEDALADA POPULAR

Una prova no competitiva i gratuïta, de 10 km, oberta a tots aquells que volen gaudir de la bicicleta al festival de Gavà.

DIUMENGE
26
MARÇ

El circuit E-bike s’acosta a la filosofia de la Gravel. També son sortides participatives i experiencials, sense cronometratge. És una manera de disfrutar cómodament dels recorreguts i conèixer nous territoris amb les bicicletes elèctriques.

Creiem que una ruta que compleixi amb la filosofia e-bike, seria visitar el castell d’ Eramprunyà i l’ Ermita de Bruguers, podent fer un avituallament en algun d’aquests punts.